این ابزار با جمعآوری اطلاعات از دستگاههای اندازهگیری هوشمند و کنتر برق منزل میزان مصرف را اندازه گیری میکند. کاربران نیز با دانستن زمان استفاده هر کدام از لوازم برقی میتوانند دورنمایی کلی از مصرف برق خود داشته باشند. اطلاعات حاصل، در نمایه iGoogle کاربران قرار میگیرد.
تصمیم گوگل بخشی از حرکت این شرکت در تزریق میلیونها دلار در زمینه استفاده از انرژیهای نو و تجدید پذیر، ارتقاء شبکهها انتقال برق و شاخصهای تولید گازهای گلخانهای است.
گوگل تا به حال در چندین شرکت که در زمینه انرژیهای نو مانند خورشید، باد و گرمای هسته زمین فعالند، سرمایهگذاریهایی داشته است.
غول اینترنت آمریکا در زمینه ساخت چندین شبکه انتقال برق هوشمند نیز سرمایهگذاری کردهاست.
گوگل طی بیانیهای در وبلاگش مینویسد که ابزاری به نام Google PowerMeter به زودی میزان دقیق انرژی مصرفی لوازم منزل و گازهای حاصل از تولید این میزان برق را به صورت زنده بر روی کامپیوتر کاربران نشان میدهد.
گوگل در ادامه توضیح میدهد که بر اساس مطالعات، اطلاع از میزان دقیق مصرف به صورت زنده معمولاٌ باعث 5 تا 15 درصد صرفهجویی در مصرف میشود.
در وبلاگ گوگل آمدهاست: "کاهش 10 درصدی مصرف برق توسط نیمی از خانوادههای آمریکایی مثل جمع کردن 8 میلیون ماشین از خیابانهاست."
ابزار PowerMeter گوگل در حال حاضر توسط کارکنان این شرکت تست میشود و هنوز برای استفاده عمومی آماده نیست.
روز شنبه 26 بهمن ماه، برای مدت کوتاهی، تمام نتایج جستجو در گوگل با عنوان "خطرناک" علامتگذاری شدند.
پیغام دیگری کاربران را مجبور به انجام مجدد جستجوها میکرد.
گوگل در این مورد اعلام کرد که این خطا انسانی بوده و جستجوی بعضی از کاربران را برای 40 دقیقه تحت تا?ثیر قرار دادهاست.
جستجوی گوگل با وبسایت stopbadware.org برای شناسایی مطالب مخرب همکاری و کاربران را در برابر وبسایتهای مشکوک محافظت میکند.
لیست این وبسایتها توسط این شرکت به گوگل ارائه میشود و گوگل نیز از این لیست بهره میبرد.
مشکلی که روز شنبه رخ داد در بارگذاری این لیست بود. به این ترتیب گوگل تمام نتایج جستجو را به صورت خطرناک علامتگذاری کرد.
به گزارش ایسنا، این خبر که توسط یکی از مدیران مایکروسافت در وبلاگ این شرکت اعلام شد برای جبران تاخیر به وجود آمده در انتشار این برنامه به دلیل مشکلات وبسایت مایکروسافت بوده است.
قرار بود این نرمافزار از روز جمعه برای دانلود آماده باشد اما به دلیل تقاضای بالا، مایکروسافت ناچار شد عرضه این برنامه برای دانلود را متوقف کرده تا ظرفیت سرورهای خود را افزایش دهد.
غول نرمافزاری مایکروسافت مایل است نسخه آزمایشی بتای ویندوز 7 توسط میلیونها نفر مورد استفاده قرار بگیرد و قصد دارد نسخه نهایی این نرمافزار برای رایانهها را تا فصل تعطیلات سال جاری میلادی آماده کند.
ویندوز 7 که سیستم عامل جدید مایکروسافت است قرار است جانشین ویندوز ویستا شود که چندان مورد استقبال کاربران قرار نگرفته است.
به گزارش خبرگزاری فرانس پرس، کارشناسان در حالی از پخش سریع این کرم اینترنتی شگفت زدهاند که تاکنون 9 میلیون کامپیوتر را آلوده کرده و روزانه به یک میلیون کامپیوتر جدید نیز حمله میکند..[مفاهیم: ویروس و کرم چیست؟]
F-Secure شرکت حفاظت نرمافزار آمریکا، با اعلام این خبر افزود: "تاکنون این کرم هیچگونه خرابی به بار نیاورده است ولی ما نمیتوانیم منتظر ترکیدن کامپیوتر خود باشیم و سپس وارد عمل شویم".
نام این کرم اینترنتی Conficker یا Downadup ذکر شده است.
این کرم به صورت خودکار تکثیر میشود و کنترل شبکه کامپیوترهایی را که بروز رسانی نشدهاند و پچهای مربوط به سرویس RPC ویندوز را نصب نکردهاند به دست میگیرد.
این کرم میتواند از طریق اینترنت وارد کامپیوتر شده یا اینکه بر روی یک دیسک سرد USB پنهان شود و به کامپیوتر منتقل شود.[کرم Conficker همچنان شبکهها را آلوده میکند]
مایکروسافت اما اعلام کرده که این کرم را پیش از این شناسایی کرده و هیچ نگرانی از بابت آن ندارد. آنها ابزار رایگانی را بر روی سایت خود قرار داده که میتواند این کرم را شناسایی و حذف کند. همچنین کاربرانی که به طور منظم ویندوز و ویروسکش خود را بروز کردهاند، نگرانی از این بابت نخواهند داشت. [ویستا هم اسیر Conficker شد]
احتمال میرود که این کرم همانند همه botnet ها به سرقت رمزهای کاربران دست بزند به همین دلیل به کاربران پیشنهاد میشود رمز خود را با افزایش تعداد حروف، ترکیب حرف و عدد و حروف بزرگ و کوچک تهیه کنند تا پیدا کردن آن سختتر شود. برای اولین بار است که یک کرم اینترنتی از روش بروت فورس(رمزیابی بدون قاعده) استفاده میکند و مدلهای قبلی از روش دیکشنری(لغتنامه) برای یافتن رمزها استفاده میکردهاند.